Bart Sietsema, Renée de Gruyl, Jochem Smit, Rose-Anne van Elswijk, Ellis Broeksteeg en Martijn Noort
Jochem Smit speelt Sven

Tijdens zijn opleiding aan Codarts Rotterdam speelde Jochem Smit de rol van Hanschen in “Spring Awakening”, onder regie van Anouk Beugels. Hij was te zien als Joeri in de jeugd-muziektheatervoorstelling “Dissus, verdwaal mee in de Odyssee van Theatergroep Kwatta die daarmee de Zilveren Krekel won. In de zomer van 2016 studeerde hij af.

Renée de Gruijl speelt Moeder

In 2015 werd Renée de Gruijl genomineerd voor een Musical Award als aanstormend talent voor haar rol als Maureen in de M-lab productie van “Rent”. Eerder nam ze de rol van Melissa over in “Afblijven” van Homemade, tijdens de stage van haar opleiding aan Codarts in Rotterdam. In seizoen 2015/2016 speelde ze Marty in de succesvolle musical “Grease” van Stage Entertainment.

Bart Sietsema speelt Vader

In de zomer van 2016 studeerde Bart Sietsema af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst Academie. Tijdens die opleiding was hij al te zien in “Antigone” (regie Lidwien Roothaan) en “De laatste vriend van Napoleon” (regie Ruut Weissman. Stage liep hij onder andere bij “Amandla! Mandela” (script en regie Koen van Dijk) dat drie maanden lang in het DelaMar Theater in Amsterdam te zien was.

Rose-Anne van Elswijk speelt Roosmarijn

In “Spijt!” van Homemade was Rose-Anne van Elswijk al te zien als Vera. Die productie – naar het boek van Carry Slee, in de regie van Dick van den Heuvel – was voor Rose-Anne haar stage. In de zomer van 2016 studeerde ze af aan het Conservatorium Codarts in Rotterdam. Tijdens haar opleiding was ze o.a. te zien als de Bakkersvrouw in “Into the woods” (regie Julia Bliss). Ze maakt deel uit van het muziektheatercollectief "Hemels Vallen" en was te zien op het Fringe Festival 2016

Martijn Noort speelt Lennart

Martijn Noort volgt de opleiding Muziektheater aan Codarts in Rotterdam waar hij spellessen krijgt van Anouk Beugels en Pieter Loef, zanglessen van Antoinette Kouwenberg. Tijdens zijn studie speelde hij o.a. de Wolf en de Prins van Cinderella in “Into the woods” (regie Julia Bless) en Georg in “Spring Awakening” (regie Anouk Beugels). Voor Martijn is “Razend” zijn stage.

Ellis Broeksteeg speelt Lotte

Ellis volgt de opleiding Musicaltheater aan Fontys Hogelschool voor de Kunsten waar ze lessen krijgt van o.a. Florian Boutonnier en Jack Breikers. Op “school” was ze te zien in “I Love You, You're Perfect, Now Change” (regie Jos Dom) en “Song and Dance – Broadway by Night” (Choreografie door Tim van der Straeten). Voor Ellis is “Razend” haar stage.