Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud en heb je altijd al op het toneel willen dansen voor een volle zaal met publiek? Voor de jeugdmusical RAZEND, van de makers van de musicals Afblijven en Spijt, zijn we op zoek naar jongens en meiden tussen de 12 en 18 jaar oud die willen meedansen aan het eind van de voorstelling! Dit kan vanaf de voorstelling van zondag 15 januari in De Meern, met uitzondering van de premiere op 20 januari in Hoofddorp.

 

Wat moet je hiervoor doen?

 

Koop een kaartje voor de voorstelling in het theater bij jou in de buurt. Op onze speellijst kun je zien waar we wanneer spelen. Vervolgens kun je je aanmelden via de knop hierboven; er komt een formulier tevoorschijn die je even moet invullen. Let op! Het is belangrijk dat je dit uiterlijk 3 dagen voor de voorstelling doet. Leer de dans, kom naar het theater, geniet van de voorstelling en op het einde mag je laten zien wat je in huis hebt!

 

Mocht je het aanmeldformulier niet zien, dan kun je proberen het via een andere webbrowser te openen (internet explorer, google chrome, firefox, safari o.i.d.).

 

Heb je nog vragen? Stuur een email naar vragen@homemadeproductions.nl.